Penyiar Radio [Versi House Japlo] - Didi Kempot

 Rasika Sragentina,  31-07-2012 00:16:38

  

didi-kempot_web1

Lirik Lagu Penyiar Radio


Suaramu Pancen Penak Dirungoke
Gawe Seneng Wong Sing Podo Mirengke
Suaramu Ora Bisa Dilaleke
Senajan Aku Mung Krungu Suarane


Penyiar Radio Aku Matur Nuwun Karo Kowe
Suaramu Kuwi Pancen Nyenengake
Penyiar Radio Aku Saben Dino Ngrungoake
Suaramu Ora Biso Dilale Ake


Kembali Ke Atas

Tags: ,

Komentar

Counting


LATEST TUNE-IN


  • 31 Jul 2012 00:54
    Ini lagu penyiar radio new version! musiknya sik bangett


  • 31 Jul 2012 00:25
    Sewu Kutho new Version..lebih fresh!