Trenggalek Nyimpen Tresno - Didi Kempot (By Request)

 Rasika Sragentina,  07-01-2013 09:52:24

  

cover-dk-show3Lirik Lagu Trenggalek Nyimpen Tresno
Vocal: Didi Kempot
Cipt.  : Didi Kempot / Harsono


Limang Taun Suwene Tekan Saiki
Neng Kutho Trenggalek Tak Enteni
Ra Kepengen Golek Ra Kepengen Ganti
Nganti Tuwek Mung Kowe Sing Tak Tresnani


Sing Tak Suwun Jo Nganti Cidro Ing Janji
Tresnanono Aku Tekaning Pati
Ojo Nganti Lluntur Ojo Nganti Ajur
Ngelingono Janjimu Neng Pantai Prigi


Reff:


Blarak Godong Kambil Garing Kebakar Srengenge
Keno Angin Wis Adoh Soko Glugune
Rasane Rak Penak Wong Yen Urip Dewe
Rino Wengi Neng Ati Kelingan Wae


Watu Watu Karang Sing Ono Tengah Segoro
Sing Tak Sawang Seprene Iseh Neng Kono
Putih Ora Maleh Koyo Roso Tresno
Sing Neng Atiku Mung Kowe Dudu Wong Liyo

Tags: , , , ,

Komentar

Counting


LATEST TUNE-IN


  • 07 Jan 2013 18:17


  • 07 Jan 2013 09:56
    Lagune jossss tenan...ga bosen dengerinnya...